top of page
Poza scriitoruluiCristian

3 aplicații destinate iubitorilor de selfie-uri

Dacă deții un iPhone și îți faci cel puțin 3 selfie-uri pe zi înseamnă că ai nevoie de aceste aplicații care pur și simplu îți for face viața (sau fața) mai frumoasă.
Platformele de socializare au dus obsesia pentru selfie-uri la următorul nivel. Selfie-urile au reprezentat întotdeauna o piatră de temelie pentru rețele sociale moderne. Dacă ești activ în mod regulat pe rețelele sociale, atunci știi că selfie-urile sunt o modalitate rapidă și ușoară de a interacționa cu urmăritorii tăi.

Camerele iPhone și software-ul de fotografie s-au îmbunătățit semnificativ și poți face selfie-uri uimitoare fără prea mult efort. Cu toate acestea, există întotdeauna loc pentru a condimenta lucrurile și a transforma un simplu selfie într-o postare captivantă cu sute de mii de vizualizări.

Iată 3 cele mai bune aplicații pentru selfie-uri pentru iPhone care te ajută să faci asta:

1. AirBrush

AirBrush este una dintre cele mai populare aplicații, în primul rând datorită instrumentelor sale excelente de retușare care le permit oamenilor să-și modifice trăsăturile feței.



Spre deosebire de alte aplicații pentru selfie, care îți oferă o mulțime de funcții, AirBrush oferă utilizatorului o interfață simplă și meniuri intuitive. Dispune de instrumente precum „îndepărtare a acneei”, „îndepărtare a petelor”, „strălucire a ochilor” și multe altele.

Instrumentul de sculptare AirBrush permite utilizatorilor să își ajusteze expresiile faciale după bunul plac. Aceste caracteristici, combinate cu selecția de filtre și instrumente excelente de corectare a culorilor, te pot ajuta să-ți faci selfie-urile să arate mai bine și să eviți un aspect nenatural, care să pară prea modificat.


2. Retrica

Retrica este una dintre cele mai vechi și mai emblematice aplicații pentru selfie-uri, care inițial a devenit populară datorită gamei sale incredibile de filtre. Aplicația încă se concentrează pe asta.

Nu are un meniu aglomerat, așa că ești binevenit să faci un selfie, să alegi un filtru din peste 180 de opțiuni și să-ți spui povestea, totul dintr-o singură mișcare.

Retrica îți permite să te joci cu efecte simple, dar cu un efect extraordinar, dinamic. Este o aplicație de selfie-uri pentru cei care iubesc estetica retro - de aici și numele.

3. Cymera

Aplicația Cymera este încărcată cu tot felul de funcții care te ajută să adaugi efecte dramatice fotografiilor tale. Are tot ceea ce oferă majoritatea celorlalte aplicații: o gamă excelentă de filtre și instrumente de editare care îți permit să modifici (sau să deformezi) obiectele de fundal sau orice altă zonă a imaginii.



Cu Cymera, ai acces și la diferite tehnici de fotografiere. Aplicația recunoaște rapid fețele, permițându-ți să ajustezi tonurile pielii, să schimbi culoarea părului și chiar să afișezi un zâmbet.

În plus, poți elimina cearcănele, îți poți aranja părul sau machiajul și poți adăuga filtre de înfrumusețare pentru a transforma un simplu selfie într-o fotografie plină de like-uri.
10 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page