top of page
Poza scriitoruluiCristian

Cel mai bun software gratuit de editare video din 2023

Când vine vorba de alegerea celui mai bun software de editare video, nu este la fel pentru toată lumea. Decizia depinde de nivelul tău de experiență, de cât de multă editare video faci și de tipul de filmare pe care îl faci - precum și de cât de mult ești pregătit să investești.

Cele mai bune software-uri profesionale de editare video sunt unele extrem de puternice și destul de complexe. „DaVinci Resolve”, „Adobe Premiere Pro” și „Apple Final Cut Pro” sunt concepute pentru utilizatorii puternici care trăiesc din editarea video.

Asta nu înseamnă că nu sunt potrivite pentru începători, dar s-ar putea să sari de la o prea mare înălțime atunci când nu ești pregătit. Aceste platforme te vor face să intri în lumea editării video fără costuri, cu unele instrumente premium, oferind posibilitatea de upgrade pentru mai multe funcții.

DaVinci Resolve

Preț: gratuit (DaVinci Resolve Studio este versiunea plătită)
Platforme compatibile: Mac și PC

„DaVinci Resolve” este unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale software-ului de editare video. Aceasta este o versiune gratuită a programului profesional „DaVinci Resolve Studio” care are aproape toate caracteristicile și este complet gratuit, fără filigrane, limite de timp sau orice alte restricții dincolo de o rezoluție maximă de export de 4K UHD și rata de cadre de 60p.

Niciun alt editor video gratuit nu se poate apropia de puterea lui DaVinci Resolve, deși noii utilizatori vor trebui să petreacă ceva timp antrenându-se pentru a se familiariza cu ceea ce poate face platforma. Pentru utilizatorii intermediari/profesioniști, acesta poate fi singurul editor video de care ai nevoie vreodată, gratuit sau plătit.
3 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page