top of page
Poza scriitoruluiCristian

De ce este important să ai o fotografie în portofel?

Cercetătorii au efectuat un test în care au pierdut în mod deliberat 240 de portofele care aveau adresa de contact a proprietarilor. Iată ce s-a descoperit:

  • 88% dintre portofelele cu fotografia unui copil înăuntru au fost returnate;

  • 53% dintre portofelele cu fotografia unui cățeluș înăuntru au fost returnate;

  • Dacă portofelul nu are fotografii, există doar 15% șanse să fie returnate.


Pierderea portofelului poate fi devastatoare deoarece acest lucru nu înseamnă doar bani pierduți, ci mai degrabă multe carduri, acte - timp pierdut. Uneori trebuie să aștepți și câteva săptămâni pentru a le înlocui. Dar știai că îți poți îmbunătăți șansele de a primi înapoi portofelul pierdut prin simpla includere a unei fotografii?

Potrivit unui studiu din 2009 realizat de psihologii din Edinburgh (Scoția), este mult mai probabil ca un portofel pierdut să fie returnat dacă are o poză sau două înăuntru. Ratele de returnare au fost cele mai mari (88 %) pentru portofelele care includeau o fotografie cu un bebeluș. De asemenea, doar unul din două portofele cu o poză a unui cățel au fost returnate. Cei fără copii, totuși, nu trebuie să-și facă griji. Richard Wiseman, autorul studiului, ne sfătuiește: „ia o poză cu cel mai drăguț bebeluș pe care o poți găsi pe internet și asigură-te că este la vedere atunci când deschizi portofelul.

Dacă ești uituc sau dacă ți-ai pierdut portofelul de prea multe ori, soluția este o simplă fotografie. Iar dacă nu avi copii sau căței doar fă o căutare rapidă pe Google și problema e rezolvată.
7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page