top of page
Poza scriitoruluiCristian

DE CE să faci fotografii într-un STUDIO? 5 motive care te vor convinge!

Atunci când se organizează o ședință foto, una dintre primele întrebări care îi trece prin minte unui fotograf este de obicei „Unde ar trebui să aibă loc ședința?”. Există multe locuri potențiale pentru o ședință foto, inclusiv acasă la client, în oraș, în natură sau la un studio foto.

Există mai multe avantaje și dezavantaje asociate fiecărui loc. În acest articol vom vorbi despre câteva dintre beneficiile utilizării unui studio foto. Acest lucru te va ajuta să înțelegi de ce este mai bine să apelezi la un profesionist și la un loc special amenajat pentru această activitate, decât să improvizezi și să riști ca produsul final să nu te încânte nici pe tine, nici pe client atât de tare.

1️⃣ Riscuri mai mici

Principalul beneficiu al lucrului într-un studio este că ai control complet asupra mediului. Dacă ești tu fotograful poți schimba configurația de iluminare, poți utiliza elemente de recuzită, poți adăuga fundaluri noi și multe altele.
Acest lucru este foarte diferit de fotografierea în aer liber, unde ești la cheremul vremii. Când ești afară, o zi cu vânt, ploioasă sau înnorată îți poate strica complet fotografia. De asemenea, dacă fotografiezi în locuri publice, oamenii te pot distrage și pot afecta performanța persoanei din fața camerei.

2️⃣ Control complet asupra luminii

Majoritatea studiourilor de fotografie vor avea la dispoziție o gamă largă de lumini de calitate profesională. Acest lucru oferă control complet asupra formei și calității luminii utilizate în fotografii. Imaginile vor fi incredibil de clare și bine detaliate datorită luminilor de ultimă generație puse la dispoziție ta. Și dacă nu crezi că lumina este atât de importantă în fotografie, greșești! Lumina reprezintă totul.

3️⃣ Fără întreruperi

Când închiriezi un studio de fotografie sau mergi direct în studioul fotografului, vei avea control complet asupra accesului în spațiu. Acest lucru îți oferă și ție și fotografului confidențialitate completă. Fără întreruperi și fără distragerea atenției, vei putea să lucrezi mai mult și să ajungi la imagini de calitate superioară.


4️⃣ Confort

Unul dintre beneficiile cheie pentru care să alegi unui studio foto este confortul. Ai acces la un spațiu extrem de confortabil, nu trebuie să te schimbi într-o rulotă, nu depinzi de lumina soarelui și poți face pauză oricând dorești. Majoritatea studiourilor au aer condiționat, mobilier potrivit ales, divertisment (televizor, muzică etc.) și diverse facilități (poți savura o cafea înainte să începi). Asta înseamnă că cei care au ales studioul, clienții tăi, se vor simți confortabil pe tot parcursul sesiunii foto, ceea ce crește șansele ca aceștia să apeleze din nou serviciile tale în viitor.

5️⃣ Oportunități

Majoritatea studiourilor fotografice sunt locuri aglomerate, în sensul pozitiv al cuvântului. Printr-un studio se plimbă mulți fotografi, producători, editori, modele, proprietari de afaceri, make-up artiști etc. Poți iniția o conversație, ceea ce ar putea duce la un parteneriat cu alți profesioniști din industrie.

STUDIO FOTO - THE ART PLACE

Cauți un Studio Foto exact pe gustul tău? Iată un loc perfect pentru proiectele tale, indiferent că vorbim despre un shooting newborn, lifestyle, lookbook, editoriale, ședințe fotografii de produs sau ședințe foto tematice precum Crăciun, Paște, Valentine’s Day. În plus, spațiul poate fi utilizat și pentru podcasturi, filmarea unor videoclipuri sau emisiuni.
The Art Place îți pune la dispoziție un spațiu versatil, setup-uri, props-uri și echipamentele necesare pentru ca fotografiile tale să fie de invidiat.

Studioul The Art Place te invită să-i treci pragul și să te lași învăluit/ă de decoruri fascinante, profesionalism și rezultate uimitoare.


17 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page