top of page
Poza scriitoruluiCristian

GigapixelCam X80 - cea mai performantă cameră din New York

Această cameră de 120 de gigapixeli este cea mai mare cameră realizată vreodată din New York. EarthCam a dezvăluit GigapixelCam X80 - o cameră-robot digitală care poate produce panorame de peste 80.000 de megapixeli. Pentru a dovedi acest lucru, compania a folosit X80 pentru a realiza cea mai mare rezoluție a fotografiei din New York capturată vreodată: 120.000 de megapixeli.

Dispozitivele EarthCam pot fi montate aproape oriunde și sunt utilizate de obicei de companiile de construcții pentru a realiza un plan de dezvoltare cât mai riguros.

EarthCam.com, rețeaua globală de camere web de streaming live, a fost construită ca o modalitate de a transporta virtual oamenii în locuri interesante și unice din întreaga lume, care pot fi dificil sau imposibil de experimentat personal. Oferind o fereastră virtuală către lume, spectatorii pot explora liber globul din puncte de vedere de neegalat, cum ar fi balconul cu torța Statuii Libertății, care a fost închis publicului din 1916.

Este al nouălea an în care se creează tehnologie gigapixel, a declarat Brian Cury, fondatorul și CEO-ul EarthCam, pentru PetaPixel.

1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page