top of page
Poza scriitoruluiCristian

Ședință foto de Crăciun - din studio direct în presă

Crăciunul aproape că bate la ușă! Cine s-a programat pentru o sesiune foto de Crăciun alături de cei dragi acum are amintiri de neuitat. Anul acesta Crăciunul va fi diferit! Și ce este mai frumos decât un album care va rămâne amintire de familie pentru eternitate?

Ei bine, iată că unele amintiri pot ajunge pe micul ecran sau, mai bine zis, pe paginile publicațiilor mondene. Se pare că atmosfera de Crăciun, decorul de vis, hainele favorite și familia perfectă au transformat un shooting într-o știre. Spațiul de poveste pus la dispoziție de „The Art Place” și obiectivul lui Cristian Andrei fac ca fiecare sesiune de fotografie să fie unică.
sursa foto: wowbiz.ro
sursa foto: wowbiz.ro

Nu este tocmai ușor să creezi albumul de familie perfect. Dar iată că imposibilul a devenit posibil. Chiar dacă au existat emoții la început, parcursul fotografic a fost unul plin de zâmbete și râsete și timpul parcă a zburat. Fotografiile vorbesc de la sine.

„Chiar ma gândeam ce poze o să avem la final, dar iată că atunci când lucrezi cu profesioniști se vede asta în rezultat. Cristian Andrei este fotograful care a făcut artă și asta se vede. Efectiv ador pozele astea, a reușit să surprindă acele câteva momente când am stat cu toții la cadru.”, a declarat Diana Pârvu pentru wowbiz.ro.




Ai nevoie de un fotograf și ai întrebări?


Vrei să discutăm despre evenimentul tău?


Nu ezita să mă contactezi folosind formularul din link-ul de mai jos:


4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page