top of page
Poza scriitoruluiCristian

Top 3 cele mai bune programe de desen digital

Cu instrumentele potrivite, oricine poate deveni un „artist digital”. Iată 3 cele mai bune programe de artă digitală și software de desen pentru a te ajuta să intri în această lume.

Să aruncăm o privire la cel mai bun software de artă, astfel încât să poți începe să-ți creezi propriile capodopere digitale.

1. Adobe Photoshop

Adobe Photoshop este bătrânul înțelept al programelor de artă digitală. Există de mult timp și a devenit un „must” în industrie. De fapt, stabilește standardul industriei.

Programul este actualizat tot timpul. Nu trebuie să aștepți niciodată mult pentru introducerea de noi funcții. Și se menține înaintea concurenței. Adobe Photoshop este lider în desenul digital, animație și editare foto. Ai acces la mii de pensule. Are cea mai mare selecție de fonturi, este ideal pentru ilustrații, design de site-uri web și lucrări de artă 3D.
Orice abonament ai alege, se va dovedi un raport calitate-preț excelent.


2. Affinity Photo

Affinity Photo este cel mai apropiat candidat la coroana Photoshop. Este un program puternic care face ilustrația digitală ușoară. Are o gamă excelentă de instrumente de desen și pensule aproape de numărul oferit de Photoshop, deși îi lipsesc câteva dintre caracteristicile sale mai specializate.

Programul este distractiv și ușor de utilizat. Affinity oferă o calitate excelentă în ceea ce privește banii. Plătești un preț unic, care este egal cu doar câteva luni dintr-un abonament Photoshop. Desigur, Adobe Photoshop este un program mai mare. Dar Affinity poate produce și lucrări de artă digitale profesionale. Și poate reprezenta o alternativă grozavă și pentru editarea fotografiilor.

3. Corel Painter

Corel Painter este un alt program profesional de desen digital excelent. Are peste 900 de pensule din care să alegi. Primești șabloane, pixuri și pensule etc.
Cu Corel Painter îți poți configura propriul tău studio digital. Poți grupa pensulele care îți plac, creând o paletă unică de pe care să lucrezi. Dacă nu găsești ceea ce ai nevoie, îți poți crea propriile pensule. Sau să le imporți de la alți artiști.
Amestecarea culorilor este rapidă și ușoară. Și îți poți salva culorile amestecate. Personalizarea spațiului de lucru digital permite artiștilor să-și dezvolte stilul. Este un program ideal pentru a crea piese unice de artă digitală.


Corel Painter îți oferă opțiunea de a te abona plătind o taxă anuală, cu un cost suplimentar al actualizării anuale. Sau poți achiziționa programul direct cu o plată unică. Corel încurajează modelul de abonament deoarece e mai ieftin pe termen lung.
23 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page